Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IDG Nederland lanceert Gadget.nl

Haarlem, 29 november 2005 - Uitgeverij IDG Nederland heeft vorige week de website www.gadget.nl gelanceerd. De site heeft afgelopen weekeinde tijdens de hcc!dagen, 25 t/m 27 november Jaarbeurs Utrecht, officieel het licht gezien.

Gadget.nl biedt bezoekers via diverse rubrieken een breed assortiment productbesprekingen van gadgets, variërend van camera's tot mobiele apparatuur en van home-entertainment tot huishoudelijke apparaten. De site onderscheidt zich van andere sites op dit terrein, door inhoudelijke waardeoordelen aan de besproken elektronica toe te voegen. De redactie geeft met sterren aan wat ze van de besproken mp3-speler, mobiele telefoon, computer of accessoires vindt. Tegelijkertijd biedt de redactie bezoekers de mogelijkheid om feedback te leveren op de besproken gadgets. "De bezoekers kunnen ook hun oordeel met sterren of in een geschreven reactie geven. Kopers of kenners van de apparatuur weten gezamenlijk veel en wij denken dat andere websitebezoekers daarmee hun voordeel kunnen doen," aldus redacteur Laurens Verhagen.

De website komt voort uit de speciale gadget-rubriek die Webwereld ('s lands grootste ict-nieuwssite) sinds enkele jaren heeft. Vanwege de grote belangstelling van lezers is nu dus gekozen voor een speciale website die volledig in het teken staat van gadgets.

Met de lancering van gadget.nl zet IDG Nederland een volgende stap om zijn strategie te verleggen van printuitgeverij naar multimediale uitgeverij.

­-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redacties (

Ingezonden persbericht