Wat voor Menz bent u?

Menzis

Menzis gaat het land in om winkelende mensen te informeren over het nieuwe zorgstelsel en de basisverzekering. Twee Menzis bussen doen vanaf dinsdag 29 november 80 locaties aan door het hele land. Op het Kerkplein in het centrum van Zwolle heeft Roger van Boxtel, voorzitter raad van bestuur van Menzis, om 13.30 uur het startsein gegeven voor de Menzistoer.

Quiz
Naast informatie over het nieuwe zorgstelsel kunnen bezoekers van de bussen meedoen aan de quiz: wat voor Menz bent u? Deelnemers aan de quiz geven antwoord op enkele vragen, waarna blijkt wat voor Menz ze zijn: de 'sportieve Menz', de 'gezinsMenz', de 'daar ben ik nog niet aan toe Menz', de 'lachende Menz', de 'zoete Menz' en de 'winterMenz'. Als beloning ontvangen deelnemers een paraplu met hun eigen Menztype erop.

De Menz op de foto
Deelnemers aan de quiz kunnen ook een leuke foto van zichzelf laten maken. Deze kan ter plekke gratis als kaart verstuurd worden aan een ander Menz.

De bussen
Twee bussen toeren door het hele land en bezoeken locaties in onze kernwerkgebieden, alle grote steden van Nederland en plaatsen eromheen. Het gaat om een grote en een kleinere bus, beiden zeer herkenbaar. Kijk voor het reisschema van de bussen en de locaties die ze aandoen op www.menzis.nl

Website
Via de website www.menzis.nl kunnen bezoekers eveneens de quiz doen en zo direct zien welk Menz-type ze zijn. Sinds 28 november worden er nieuwe reclamespotjes uitgezonden ter ondersteuning van de publiekscampagne over het nieuwe zorgstelsel én de basisverzekering.