PERSBERICHT - 2005-11-29

Na 3 jaar China Airlines manager topresort in Krabi, Thailand

Hans van den Born pakt oude hotelvak weer op

Hans van den Born, sales manager Nederland van China Airlines, pakt zijn oude hotelvak weer op. Na bijna 3 jaar werkzaam te zijn geweest voor China Airlines heeft hij besloten om te vertrekken naar een nieuw te openen resorthotel aan de kust van Krabi in het zuiden van Thailand.

Van den Born zal daar per februari volgend jaar als General Manager van het Ayodhaya Suites Resort & Spa aan deze 'nieuwe uitdaging' in zijn leven beginnen gaan beginnen, zo heeft hij zijn relaties vandaag meegedeeld.

Over een opvolger vals sales manager bij China Airlines is op dit moment nog niets bekend, maar zullen later mededelingen volgen.

Succesvol
Hans van den Born heeft zich in zijn loopbaan bij China Airlines zeer beijverd voor de vluchten van China Airlines op Azië, en was daarin met name succesvol op Bangkok, Thailand. Ook spande hij zich in cvoor promotionele en persactiviteiten.

Een aantal keren kon hij aan touroperators met een flinke portefeuille op Thailand, zoals De Jong Intra (foto) en OAD Reizen namens China Airlines de fel begeerde en ook zeer gewaardeerde z.g. 'million dollar awards' uitreiken.

Op de foto o.a. Hans van den Born, uiterst rechts, naast Coby van Dongen van De Jong Intra bij de uitreiking van de 'million dollar award' van China Airlines.