Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

29-11-2005
Bouwen

Verleende sloopvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college van B&W. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* D.J. de Vries, voor het slopen van de westgevel van de werkplaats op het perceel Zwaneplein 3 te Hollum.(09-01-2006)
* J.E.S. van Peer, voor het slopen van de recreatiewoningen op de percelen Kiekendiefsplek 228 en 229 te Ballum. (09-01-2006)
* D.T. Borsch, voor het slopen van een veestalling op het perceel Pietje Miedeweg 12 te Hollum. (09-01-2006)

Aangevraagde sloopvergunning

* Bouwbedrijf Kienstra, voor het slopen van een zomerwoning op het perceel Bosrand 46 te Buren.

Verleende bouwvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college van B&W. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* D.J. de Vries, reguliere bouwvergunning voor het renoveren/veranderen van de gevel op het perceel Zwaneplein 3 te Hollum. (09-01-2006)

* J.J. Metz, reguliere bouwvergunning voor het vergroten van een woning op het perceel Willibrordusstraat 18 te Buren. (09-01-2006)

Aangevraagde bouwvergunning

* T.J. Boelens, reguliere bouwvergunning voor het veranderen van een groepsverblijf op het perceel Molenweg 8 te Nes.
* B. Nobel, reguliere bouwvergunning 1e fase, voor het vergroten van het restaurant met berging op het perceel Gerrit Kosterweg 18 te Ballum.

* E.M.J. Harsveld-Teuben, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een berging en erfafscheiding op het perceel Commandeursstraat 10 te Nes.

* C. de Jong, reguliere bouwvergunning voor het wijzigen van een gevel van het eetcafé op het perceel J.W. Burgerstraat 3a te Hollum.

* Familie Tuininga-Kammingha, reguliere bouwvergunning voor het veranderen van een kampeerboerderij op het perceel Pietje Miedeweg
1 te Ballum.

---

© 2005 Gemeente Ameland