Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

29-11-2005
Ruimtelijke Ordening

Vrijstellingsverzoek (artikel 19 lid 3 Wro)
(nieuwe uniforme openbare voorbereidingsprocedure)
* Mevrouw A.J. Visser-Ruijgh, voor het uitbreiden en renoveren van vakantiecentrum De Kuul aan de Bosweg 4 te Hollum

Tijdelijke vrijstelling (artikel 17 Wro)
(nieuwe uniforme openbare voorbereidingsprocedure)
* Mts. S.D., K. en H.R. Kanger, voor het tijdelijk in depot zetten van zoden, plaggen en zand op de locatie aan de Jelmeraweg te Ballum, kadastraal bekend gemeente Ballum, sectie H, nummer 190

Het college is van plan de bovenstaande vrijstellingen te verlenen. De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf 30 november 2005 gedurende zes weken ter inzage. Een ieder kan tot 11 januari 2006 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Voor zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen geldt, dat aangegeven dient te worden op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Wilmar Bakema of Sigrid Ytsma, telefoonnummer (0519) 555 535.

Vrijstellingsbesluiten

* C.B. en T.G. de Boer, voor het tijdelijk in depot zetten van zand en opvulgrond oostelijk op het perceel aan de Trapweg te Hollum, kadastraal bekend gemeente Ballum, sectie G, nummer 3337 (artikel 17 Wro)

Het bovenstaande ontwerpbesluit heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Binnen deze termijn konden zienswijzen naar voren worden gebracht. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt. Het college heeft besloten de tijdelijke vrijstelling ex artikel 17 Wro aan C.B. en T.G. de Boer te verlenen.

---

© 2005 Gemeente Ameland