PERSBERICHT - 2005-11-29

Ruim vijftig vertegenwoordigingen in nog royaler opgezette Paviljoens

Noord Amerika en Canada groots aanwezig op Vakantiebeurs

Noord Amerika en Canada zullen begin volgend jaar groots aanwezig zijn op de Vakantiebeurs. Het succes van het Bezoek Amerika Paviljoen 2005 heeft er toe geleid dat de opzet voor Vakantiebeurs 2006 met bijna 50 participanten nog grootser is dan voorheen. Meer participanten, een groter paviljoen en omgeven door muziek, catering en andere activiteiten.

Tevens heeft Inside Travel News ook de krachten gebundeld voor Canada met de opzet van een nieuw Bezoek Canada Paviljoen. Beide paviljoens samen zijn goed voor ruim 50 exposanten die hun toeristisch product aan de branche en de consument aanbieden.

Tijdens de Vakantiebeurs van 10 t/m 15 januari (10 januari vakdag) in de Jaarbeurs te Utrecht is het Bezoek Amerika Paviljoen opnieuw aanwezig als onderdeel van de totale Amerikaanse vertegenwoordiging. Naast een zeer gevarieerd vakantie- en informatieaanbod, zullen ook diverse staten er hun bekende en minder bekende trekpleisters presenteren.

Verzamelplaats
Het Bezoek Amerika Paviljoen is te vinden in Hal 1 op standnummer A.060/A061. Het Paviljoen is een grote verzamelplaats van diverse aanbieders van de Amerikaanse markt. Een groot aantal reisbureaus, Visitor Centers, luchtvaartmaatschappijen en touroperators zijn ruimschoots aanwezig voor een perfecte voorbereiding op een reis naar de Verenigde Staten. Rondom het paviljoen is er een caterplein, is er muziek te horen en kan men genieten van echt Amerikaans entertainment.

Ook Canada
Het Bezoek Canada Paviljoen is opgezet volgens hetzelfde principe en biedt een goed overzicht van de vakantiemogelijkheden van dit prachtige land. Zo zijn er vertegenwoordigingen van de staten Quebec, Ontario, Alberta en British Columbia, de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen Canada. Verder staan er op Canada gespecialiseerde touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Een selectie van Canada- experts is aanwezig voor vragen, informatie over diverse Canadese toeristische producten. Het Bezoek Canada Paviljoen is tegenover het Bezoek Amerika Paviljoen te vinden op standnummer A100/A116.

Inside Travel News
Organisator van beide paviljoens is Inside Travel News, een communiations & consultancy bureau met jarenlange ervaring in de toeristische branche en vooral gespecialiseerd op Amerika en Canada.

Late beslissers
"Hoewel we eigenlijk al helemaal vol geboekt zijn, willen we ook organisaties die om welke redenen dan ook pas laat kunnen beslissen nog toevoegen", stelt Arjan Helle, directeur van Inside Travel News en organisator van de Paviljoens. Inside Travel News is gespecialiseerd in destination management en vertegenwoordigt zelf een aantal staten in Amerika en Canada. Helle heeft gekozen voor een "open"opstelling die makkelijk toegankelijk is voor het publiek. Indrukwekkende banieren verbinden de stands binnen het paviljoen.