Ordina Beheer NV

KPN Mobiel kiest Ordina als partner voor internetstrategie

Specialisten van Ordina ondersteunen de realisatie van KPNMobiels E-Business-strategie

Nieuwegein, 29 november 2005 - KPN Mobiel heeft Ordina geselecteerd als partner voor het realiseren van zijn strategisch Internet Programma 2007. In de komende twee jaar gaan specialisten van Ordina een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van de on-line dienstverlening van de grootste mobiele operator van Nederland.

KPN Mobiel heeft voor de periode tot en met 2007 ambitieuze doelstellingen als het gaat om een effectief gebruik van internet als kanaal voor verkoop en serviceverlening aan haar klanten. Door een gerichte inzet van het Internet moet het klantcontact intensiever worden tegen lagere kosten.

Doorslaggevend in de keuze voor Ordina is de focus en ervaring die zij hebben als specialist op het gebied van toekomstgerichte klantcontact-strategieën en de pragmatische inzet van internettechnologie in een multichannel-benadering. De sterke referenties vanuit eerdere, soms prijswinnende internetprojecten spraken aan. Evenals het feit dat Ordina de bijbehorende specialismen op het gebied van organisatie- en procesinrichting, alsmede ICT in huis heeft, zegt Marco Visser, Commercieel Directeur van KPN Mobiel.

Het feit dat een sterke speler als KPN Mobiel ons selecteert voor het optimaliseren van haar online dienstverlening bevestigt ons in onze keuze voor een scherpe focus op een beperkt aantal klantvraagstukken, waaronder klantcontact-strategieën, die we vanuit een beperkt aantal specialismen van passende oplossingen voorzien, aldus Ronald Kasteel, CEO Ordina.

Over Ordina
Ordina werkt met circa 4000 mensen binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.