Ingezonden persbericht

Steensma introduceert 2 innovaties op de Food Ingredients Europe 2005

De focus zal zijn op de 2 recente innovaties in het Chocuise- (cacao producten) en het Confru (gekonfijt) assortiment

LEEUWARDEN, 20050823 -- Binnen het Chocuise assortiment is er speciale aandacht voor een nieuwe variant van de unieke Souplesse compound coating. Deze coating is ontwikkeld met nog sterkere hecht eigenschappen op producten met een vettige ondergrond zoals donuts. Verder is deze flexibele coating zeer geschikt voor het coaten van producten welke worden ingevroren. Uit het Confru assortiment belicht Steensma nieuwe fruit stukjes met een geweldig herkenbare smaak, uiteraard zonder toegevoegde smaakstoffen. Deze geweldige "DSAB" producten, geproduceerd van verse citrus schillen garanderen een unieke en fruitige smaak in bijvoorbeeld uw muesli- of chocoladereep of bakkerijproducten. Dit samen met een gezond imago.


Hiernaast zal Steensma haar uitgebreide assortiment presenteren, bestaande uit kwalitatief hoogstaande ingrediënten voor de food industrie gebaseerd op fruit, cacao en amandelen. U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken in hal4, stand V76 van 29 november tot 1 december om creatieve ideeën uit te wisselen. Om u optimaal van dienst te zijn heeft Steensma haar verkoopteam en R&D team present om de ongekende mogelijkheden van haar assortiment te bespreken.

Voor meer informatie over Steensma B.V. zie www.steensma.com.



Hans Rienks, Steensma B.V.