Ingezonden persbericht


Persbericht

29 november 2005

SCC Exchange: alles voor MKB-automatisering direct verkrijgbaar op één plek

~ nieuwe zakelijke aanbieder van ICT-producten is onlangs gestart met ruim gesorteerde catalogus en professioneel telemarketingteam ~

Organisaties tot 500 werkplekken kunnen voor alle ICT-producten terecht op een nieuw adres: SCC Exchange. SCC Exchange is met een ruim aanbod van producten van verschillende leveranciers een nieuwe aanbieder van computer- en telecomproducten, speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het nieuwe concept bestaat uit een overzichtelijke maandelijkse catalogus, een website (http://www.sccex.nl) en een gespecialiseerd telefonisch advies- en verkoopteam.

SCC Exchange is opgericht door internationale ICT-dienstverlener SCC. SCC heeft 30 jaar ervaring als wereldwijd adviseur op het gebied van ICT-vraagstukken en oplossingen. Het bedrijf heeft dan ook alle kennis in huis om optimaal te adviseren over de best mogelijke ICT-oplossingen voor iedere zakelijke situatie. SCC Exchange richt zich als leverancier naast een scherpe prijsstelling op uitstekende, vlotte service en betrouwbaar advies.

We willen MKB-organisaties op een eenvoudige manier de beschikking geven over een aantrekkelijk assortiment populaire en innovatieve producten , aldus Patrick Callahan, sales directeur van SCC Exchange. Met ons enthousiaste en kundige verkoopteam en de nauwe samenwerking met de belangrijkste leveranciers in de markt, heb ik er alle vertrouwen in dat we een vooraanstaande rol kunnen gaan spelen als ICT-leverancier aan het MKB in Nederland.

(212 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een belangrijke internationale leverancier van IT-diensten en -oplossingen die leiden tot kostenbesparingen en prestatieverbeteringen gericht op de Europese overheid en het bedrijfsleven. Via een netwerk van eigen vestigingen en business partners voert het bedrijf nationale en internationale projecten uit in meer dan zestig landen. Tot het SCC-klantenbestand behoren onder meer ABN AMRO bank, AON, British Airways, CSC, Danone, France Telecom, ING Group, Leaseplan, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Peugeot, Sodexho en TU Eindhoven. De leverancier maakt deel uit van SCH (Specialist Computer Holding), de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa met meer dan 6000 werknemers en een omzet van 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.nl.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com