Ingezonden persbericht

C-it organiseert seminar 'Meer zicht op ICT-investeringen'

Voor financieel directeuren: haal maximale uit middelen en mensen

ZUTPHEN, 20051117 -- C-it, The Early Warning Company, organiseert op dinsdag 29 november 2005 het seminar Early Financial Warning. Dit seminar is speciaal voor financieel directeuren, experts en eindverantwoordelijken. De middag geeft deelnemers meer inzicht in hoe men budgetten effectiever en efficiënter kan beheren en het maximale uit reeds gedane ICT-investeringen kan halen. Het seminar vindt plaats op landgoed Engelenburg te Brummen (Gld).


Meer halen uit investeringen
C-it laat op dit seminar zien dat een hoger rendement terwijl ICT optimaal wordt ingezet, zeer wel mogelijk is. Financieel directeuren komen aan de hand van praktijkvoorbeelden te weten hoe men meer profijt kan halen uit reeds gemaakte maar ook uit toekomstige ICT-investeringen. Sprekers zijn: Ad Vossenaar, onafhankelijk Financial Recovery Manager en Henny Oord, medeoprichter en directeur van C-it.

Over het seminar
Het ochtendprogramma van het seminar begint om 10.30 uur met een partijtje golf of een golf clinic voor beginners. Om 14.30 uur begint het seminarprogramma dat duurt tot 19.30 uur. Er is ook gelegenheid tot netwerken. Aanmelden kan via
www.c-it.nl/seminar.


Nationaal Onderzoek
Aan dit seminar is een online enquête gekoppeld die onderzoekt hoe financieel experts en directeuren omgaan met hun budgetten. Deelnemers aan het onderzoek krijgen direct de resultaten en daarmee nuttige informatie voor hun financieel beleid. Het onderzoek beantwoordt vragen als 'wat zijn de kritische factoren voor succes' en 'hoe toekomstgericht is de ICT-afdeling'. De resultaten van dit Nationaal Onderzoek worden geanalyseerd tijdens regionale workshops vanaf december 2005. Meer informatie op www.c-it.nl/onderzoek2005.

Over C-it
C-it, The Early Warning Company, is een onderneming die Early Warning Systemen ontwerpt op basis van innovatieve ICT-toepassingen. C-it levert beheerdiensten op ICT- en niet-ICT-systemen. Bovendien is C-it ontwikkelaar van de e-Nose, een elektronische neus die verandering in luchtsamenstelling detecteert. Daarnaast ontwikkelde C-it het beheerprogramma EPO, dat onder meer beheer op afstand mogelijk maakt en daarmee zorgt dat IT-afdelingen van bedrijven niet reactief maar pro-actief gaan werken. Zie ook www.c-it.nl.




Ingezonden persbericht