Ingezonden persbericht

Weersomstandigheden hebben geen invloed op Hippisch Hengelo

HENGELO, 20051129 -- Twente kwam dit weekend regelmatig in het nieuws vanwege het weeralarm dat werd afgegeven en de vele problemen die de hevige sneeuwval veroorzaakte. Ondanks de verontrustende geruchten gaat Hippisch Hengelo van dinsdag 29 november tot en met zondag 4 december in het Expo Center gewoon door. De lokale brandweer ziet na grondige inspectie van het pand geen enkel risico op instortingsgevaar.


De plotselinge weersomslag heeft uiteraard wel de nodige extra werkzaamheden vereist. De sportpaarden hebben een extra deken opgekregen, de hal is op een behaaglijke temperatuur gebracht en de sneeuwruimers zijn druk in de weer geweest om het Expo Center wederom goed bereikbaar te maken. Het witte sneeuwlandschap biedt nu een idyllisch entree voor alle bezoekers van het gezellige en sportieve Twentse paardenfestijn Hippisch Hengelo.

Op dinsdag 29 november vangt Hippisch Hengelo aan met de eliteveiling Expo Talent Sale. Op woensdag start het nationale concours Expo on Horse om 12.00 uur met de KNHS / KWPN Hengstencompetitie. Voor meer informatie en het programma kunt u kijken op www.hippischhengelo.nl.




Ingezonden persbericht