Randstad Holding NV

29 november 2005 ·

HR-dienstverlener EmmayHR en Randstad Holding nv bundelen krachten in India

Randstad Holding nv maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met de aandeelhouders van EmmayHR om 51% van de aandelen in het

bedrijf over te nemen, met de intentie om binnen enkele jaren de resterende aandelen over te nemen. EmmayHR is een vooraanstaande Indiase dienstverlener op het gebied van HR-diensten, werving & selectie en opleidingen en heeft ongeveer 120 werknemers. Dit geeft Randstad een uitstekende vertegenwoordiging in India.

"De samenwerking met EmmayHR past bij onze ambitie om in India actief te zijn. In deze snel ontwikkelende markt is werving & selectie een zeer belangrijke factor, en de overname van EmmayHR geeft Randstad een basis in die groeiende sector." aldus Ben Noteboom, CEO Randstad Holding. "We zijn ook blij dat wij de mogelijkheid hebben om van de kennis en ervaring van het lokale management te kunnen blijven profiteren."

"Deze samenwerking met Randstad brengt ons wereldwijde expertise." aldus Monisha Advani, CEO van EmmayHR. "Met Randstads HR-kennis en inter- nationale contacten kunnen wij onze onze dienstverlening aan onze klanten verder versterken."

EmmayHR
De activiteiten van EmmayHR omvatten werving & selectie, ook voor hoger kader, opleidingen en HR-adviesdiensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mumbai, met vestigingen in Pune, Bangalore en Hyderabad. Daarnaast strekt de dienstverlening zich uit tot andere locaties in India, zoals Delhi en Kolkata.

De organisatie is de laatste drie jaar zeer snel gegroeid. Het stabiele klantenbestand en de sterke ambities van EmmayHR laten duidelijk zien dat er capaciteit is voor verdere groei. Voor meer informatie over EmmayHR: www.EmmayHR.com.

Randstad en de uitzendmarkt in India De markten voor werving & selectie in Azië, en in India in het bijzonder, zijn nog klein maar zullen naar verwachting zeer snel groeien en de strategie van Randstad is erop gericht in deze markt een positie op te bouwen. Met een stijgend aantal internationale bedrijven dat uitbreidt naar het zuiden van Azië en zich daar ook vestigt, biedt deze samenwerking uitstekende kansen om in te spelen op de behoefte aan diensten op het gebied van werving, selectie en training in India's belangrijkste markten.


---

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk

en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika. en Azië. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van

de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht , Capac Inhouse Services, Tempo-Team, Otter-Westelaken en Profcore. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstad.com.

Meer informatie
Anthony Westenberg /
Eva Lindner
Telefoon
(020) 569 56 23

Randstad Holding nv
Diemermere 25, Diemen
Postbus 12600, 1100 AP Amsterdam z.o.

---- --