3 e persbericht van dinsdag 29 november 2005

Eindhoven 29-11-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Man met vals paspoort opgepakt

Een man van 26 jaar met de Poolse nationaliteit is dinsdag rond 13.15 uur aangehouden op de Vossenbeemd. Hij wilde bij een bedrijf werk krijgen en bleek een vals paspoort bij zich te hebben. Dat is in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. (Zie ook 2e persbericht van vandaag voor soortgelijke zaak).

Helmond: Fietser gewond bij aanrijding

Een man van 77 jaar uit Helmond is dinsdagmiddag rond 16.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Duizeldonksestraat/Verlengde Middendijk. Toen hij op zijn fiets over het fietspad van de Verlengde Middendijk reed, werd hij geraakt door een auto die over de Duizeldonksestraat reed en de fietser geen voorrang verleende. De wagen werd bestuurd door een 46-jarige Helmonder. De fietser is met een hoofdwond ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

Deurne: Voetgangers gewond bij aanrijding

Bij een aanrijding op de Langstraat zijn maandagmiddag twee mensen gewond geraakt. Ze staken rond 17.30 uur te voet de weg over en werden daarbij geraakt door een auto die werd bestuurd door een vrouw van 25 jaar uit Melderslo. Het gaat om een 89-jarige man en een 85-jarige vrouw uit Deurne. De vrouw is met onbekend letsel opgenomen in een ziekenhuis. De man liep letsel op aan een been en een elleboog, maar hoefde niet in een ziekenhuis opgenomen te worden. De politie in Deurne is op zoek naar mensen die de aanrijding hebben gezien. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Oirschot: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Oude Grintweg heeft de politie dinsdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur 37 overtredingen geconstateerd. Er werden 354 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 112 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

Nuenen: Woninginbraken

Dinsdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur is ingebroken in een woning aan de Voirt en een huis aan de Meeuwenlaan. In beide gevallen werd het slot van de voordeur via de brievenbus geopend. Uit de woning aan de Voirt werden een beamer, een videocamera en een fotocamera weggehaald. Uit het andere huis verdween een MP3-speler.

Reusel: Snelheidscontrole

Op de Postelsedijk heeft de politie dinsdag tussen 15.30 en 18.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 1062 gecontroleerde voertuigen reden er 75 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 115 km/u terwijl 80 km/u is toegestaan.