Gemeente Twenterand


Let op! Werkzaamheden aan riolering in Twenterand

In de periode van 21-11-2005 t/m 23-12-2005 zal de gemeente Twenterand in de kernen Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk, De Pollen en Vriezenveen de hoofdriolering waarop uw woning is aangesloten laten reinigen en/of inspecteren.

Let u wel op wanneer de reinigingswagen van Dusseldorp in uw straat staat, want door wisselende over- en onderdruk kan een kleine hoeveelheid water uit de sifon van de wastafel of het toilet spetteren. Daarom raden wij u aan om in de reinigingsperiode , als de reinigingswagen van Dusseldorp in uw straat staat, het toilet, de wastafel, schrobputjes etc. goed af te dekken. Tijdens de werkzaamheden kan de reinigingswagen enige verkeershinder veroorzaken.

Als u wilt weten wanneer de gemeente Twenterand de riolering bij u in de buurt laat reinigen en/of inspecteren, kunt u het schema dat op de website staat raadplegen. Het schema is te vinden via 'Actueel' - 'werken aan de weg' - 'verkeer en vervoer' - 'verkeersmaatregelen'. Onder verkeersmaatregelen vindt u het schema. Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met de heer M. Vruggink van de gemeente Twenterand. Hij is telefonisch te bereiken via het Service Informatie Centrum, telefoonnummer (0546) 557777.