Sociale innovatie als motor van de Nederlandse economie

Hoe kom je van hrm-strategie naar prestatieverbetering

AALSMEERDERBRUG, 20050929 -- Als antwoord op de toenemende congresmoeheid laat Leiderschap Academie zien dat het ook anders kan. Leiderschap Academie heeft een nieuw concept ontwikkeld. Centraal in dit concept staat het praktische zelf doen. Praktisch, omdat het gericht is op het dagelijks functioneren van organisaties. Zelf, omdat het eigen gedrag bepalend is voor de mate waarin de organisatie meegaat in plannen en reorganisaties. Doen, omdat alleen actie resultaten voortbrengt.


Op 29 november 2005 vindt het onorthodoxe en inspirerende congres "Hoe kom je van hrm-strategie naar prestatieverbetering?" plaats.
Drie inspirerende sprekers, zeven poten-in-de-klei-sessies en het Nationaal Leiderschap Debat bieden directeuren, hrm-managers, leidinggevenden en adviseurs eye-openers waar men op zit te wachten: sociale innovatie van topniveau

Prof.Dr. Jan Moen, levelen, snorkelen, surfen en verbinden
Marius Buiting, van kwaliteitsmanagement naar kwaliteitsleiderschap
Prof.Dr. Annemieke Roobeek, Strategie in de praktijk: valkuilen, do's & dont's
 Poten-in-de-klei-sessies, ervaar het schokeffect van uw eigen gedrag
Tom Kok, Nationaal Leiderschap Debat - van strategie naar prestatie

Het congres vindt plaats op 29 november 2005, van 09:00 tot 17:30. Aansluitend is er een netwerkborrel / petit-diner. De locatie is Showkas De Arendshoeve te Aalsmeerderbrug.

Het volledige programma kun u vinden op www.het-congres.nl