Ingezonden persbericht

Genereert betaald internetverkeer ook daadwerkelijk omzet?

IM-Value maakt internet verkeer inzichtelijk

SCHIEDAM, 20051129 -- Een nieuwe tendens is onlangs gezet door Google. Met de introductie van diens nieuwe service, Google Analytics, wordt ingespeeld op de vraag en de behoefte aan meetbaarheid van betaald internet verkeer. Kortom; leveren internet marketing activiteiten nu succes op.....


Internet Marketing Analyse Tools
Iedere marketeer is wel eens benaderd met de vraag of zij geen reclame willen maken op een gerelateerde internetsite. De grote vraag blijft dan altijd:
Hoe weet ik of mijn campagne het beoogde effect zal behalen?

Genereert betaald internetverkeer ook daadwerkelijk omzet?

Om deze vraag te beantwoorden is de IM-Value Analyse tool ontwikkeld. Niet alleen "Google adwords" en "Overture" kunnen gemeten worden maar alle uitingen worden meetbaar. In één oogopslag heeft een adverteerder een compleet overzicht van alle lopende internet marketing campagnes. Men ziet direct en online de behaalde resultaten. Dit verschaft de mogelijkheid meteen bij te sturen, in een vroeg stadium te kunnen oordelen en de intensiteit van de campagnes te verhogen of deze te staken wanneer doelstellingen niet worden bereikt.
De IM-Value Analyse Tool
De IM-Value tool kan ingezet worden om de volgende internet marketing uitingen te meten:
 Tekst linking
 Banners
 E-mail campagnes
 Pay per click (Google en Overture)
 Alle overige marketingvormen

De adverteerder definieert vooraf de te bemeten campagnes, welke daarna worden weergegeven in één overzicht. Het systeem registreert exact hoeveel bezoekers een campagne genereert en hoeveel bezoekers geconverteerd zijn in een lead of een sale. Vanaf nu volgt de adverteerder op elk gewenst moment de stand van zaken.

Voor nadere informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.im-value.nl . Ook kunt u geheel vrijblijvend meer informatie opvragen door een mailtje te sturen naar: sales@im-value.nl