Ingezonden persbericht


Persbericht

STEECLASE EN OC+S SPONSOREN EDUCATIEF PROJECT VAN UMC ST. RADBOUD

Amsterdam, 30 november 2004 -- Steelcase en dealerpartner OC+S sponsoren het 'Schip te Water' project van het UMC St. Radboud te Nijmegen. Het project is in het leven geroepen om basisscholen kennis te laten maken met het nieuwe Universitair Kinderziekenhuis St. Radboud. In drie weken tijd zijn 24 scholen in de regio Nijmegen op twee opeenvolgende dagen bezocht door een team van medewerkers van het kinderziekenhuis en Bedrijfshuisvesting van het UMC St. Radboud en door theatermaker Peter van Aar.

De naam 'Schip te Water' verwijst naar de nautische namen van de kinderverpleegafdelingen in het nieuwe gebouw, als Strand, Anker, Haven, Vuurtoren, Zee, Zon en Octopus. Het belangrijkste doel van het project is om basisscholieren te vertellen dat het kinderziekenhuis geen eng spookhuis is, maar een plaats waar je naar toe gaat om beter te worden. Eigenlijk is het geen ziekenhuis, maar een beterhuis.

Rick Bomer, algemeen directeur Steelcase Nederland: "We vinden een dergelijk initiatief voor kinderen erg belangrijk en ondersteunen dat natuurlijk graag." Steelcase en OC+S hadden al een band met het UMC St. Radboud, omdat zij vorig jaar betrokken waren bij de totale inrichting van het nieuwe kinderziekenhuis.

Over OC+S

Office Concepts + Solutions (OC+S) is een jonge dynamische onderneming die zich bezig houdt met het adviseren en realiseren van kantoorinrichtingprojecten. OC+S onderscheidt zich door het Turn Key Concept. Alle disciplines voor het realiseren van een totale inrichting, van afbouw tot en met de oplevering heeft OC+S in huis. OC+S is de dealerpartner van Steelcase (www.Steelcase.nl), de wereld-marktleider in de kantoorinrichtingsbranche.

Over Steelcase

Steelcase helpt personen en bedrijven over de hele wereld effectiever te werken door het leveren van kennis, producten en diensten die het mogelijk maken een creatieve werkomgeving te creëren. Dit wordt bereikt door de integratie van architectuur, meubels en technologie. Steelcase is sinds 1974 wereldwijd marktleider in de kantoormeubelbranche. De omzet in boekjaar 2004 was ongeveer $2,3 miljard. Het portfolio van Steelcase bestaat uit interieurarchitectuurproducten, meubelsystemen, technologische producten, stoelen, verlichting en archivering gerelateerde producten en diensten.

Steelcase en haar dochterondernemingen werken met dealers op meer dan 900 locaties, fabrieken op meer dan 35 locaties en hebben ongeveer 14.000 werknemers over de hele wereld. De Class A Common Stock van de onderneming wordt verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool SCS.

Voor meer informatie voor de pers

Lubbers & De Jong BV

Margriet Luttikhuizen

T 020 421 0565

F 020 638 8417

E Margriet@l-dj.nl