Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

4 december 2005

Harfsen- Rijden onder invloed De politie heeft zaterdagnacht rond 02:30 uur een 24 jarige man uit Zutphen aangehouden. De man viel op door zijn rijgedrag. Aan de Esveldseweg is de man aangehouden en werd hem een blaastest afgenomen. Op het politiebureau bleek dat de man een promillage van 1.75 had. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Zutphen- Mishandeling De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een 31 jarige man uit Zutphen. De man was zaterdagnacht in een horecagelegenheid aan de Ijsselkade. Rond 02:30 uur kreeg de man onverwacht een trap in zijn gezicht. Hierbij liep hij onder andere een gebroken kaak en een hersenschudding op. Waarom de man een trap kreeg is nog onduidelijk.

Brummen- Ruit van een woning vernield In de nacht van zaterdag op zondag is er rond 1:40 uur een ruit van een woning aan de Sav. Lohamnstraat vernield. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

/////////////////////////////////////////////////Einde berichten////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie: Alice von Piekartz 055 - 548 60 52

---- --