Ingezonden persbericht


Persbericht

DUET "KERST VOOR IEDEREEN" VAN JAN SMIT & BRIDGET NU TOCH VERKRIJGBAAR!

Ondanks eerdere berichten zal het voor het televisieprogramma gemaakte duet tussen Bridget en Jan Smit, met de titel "Kerst Voor Iedereen" nu toch beschikbaar komen.

Onder enorme druk heeft platenmaatschappij Artist & Company in Haarlem besloten tegemoet te komen de overstelpende hoeveelheid reacties die volgden na de uitzending van het BNN televisieprogramma "Katja vs. Bridget" op maandagavond 28 november. Vanaf het moment van uitzending stonden zowel bij BNN, bij Jan's management en zijn platenmaatschappij de telefoons roodgloeiend en knalde de internetsite bij BNN er zelf uit door de vele bezoekers. De gehele afgelopen week bleef een enorme stroom aan vragen over het bewuste nummer. Aangezien Jan's huidige single "Laura", een bijzondere muzikale herinnering aan een eerder dit jaar overleden vriendin nog hoog in de hitlijsten staat, werd de actie met Bridget als een kort uitstapje gezien. Daar komt nu dus toch een vervolg op!

Vanaf dinsdag 6 december zal "Kerst Voor Iedereen" bij aankoop van het album "JanSmit.Com"of de DVD "Live Op De Bühne" de single gratis worden meegegeven. Het gaat hierbij om een unieke gelimiteerde oplage van de single die beschikbaar is zolang de voorraad strekt. Voor fans die album en DVD al in hun bezit hebben is er de mogelijkheid om op Jan's internetsite www.jansmit.com de single voor 99 eurocent legaal te downloaden.

De kerstsingle van 2005 is nu dus toch nog beschikbaar! Laat nu de kerst maar komen.

5 december 2005



Ingezonden persbericht