Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem - man aangehouden na diefstal uit woning
Publicatiedatum: 6-12-2005 11:23:54

De politie heeft maandagmiddag in de Arnhemse wijk 't Broek een 21-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van diefstal uit een woning. Een getuige waarschuwde rond kwart over vier de politie nadat hij gezien had dat de man een woning was binnengeklommen en vervolgens met spullen naar buiten liep. Agenten konden even later op aanwijzen van de getuige de 21-jarige Arnhemmer aanhouden. De man bleek enkele kooien met vogels te hebben meegenomen. De buiten kon weer aan de eigenaar worden teruggegeven. De verdachte Arnhemmer bekende de diefstal en is na verhoor weer vrijgelaten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Arnhemmers aangehouden na schermutseling
Publicatiedatum: 6-12-2005 11:22:33

Twee Arnhemmers van 21 en 29 jaar zijn maandagmiddag op het winkelcentrum De Drieslag in hun woonplaats aangehouden na een schermutseling. Daarbij was niemand gewond geraakt. Surveillerende agenten werden omstreeks kwart over twee door omstanders gewenkt omdat er in een van de winkels zou worden gevochten. Binnen troffen de agenten de twee Arnhemmers aan die elkaar te lijf waren gegaan. De twee vechtenden werden door de agenten uit elkaar gehaald en aangehouden. Later bleek dat de twee elkaar kenden en dat er ruzie was ontstaan omdat de een de ander ervan verdacht hem uitgelachen te hebben. Geen van beide wilde aangifte doen, waarop het duo na verhoor naar huis werd gestuurd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - dagvaarding na winkeldiefstal

Publicatiedatum: 6-12-2005 11:21:46

Een 33-jarige man uit Herwen zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden wegens winkeldiefstal. De man werd maandag door de politie aangehouden nadat hij door beveiligingsmedewerkers van het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem was betrapt. De Herwenaar zou voor ruim 10 euro aan huishoudelijke artikelen hebben meegenomen zonder te betalen. De man bekende de diefstal en moest de buit aan de zaak teruggeven. Justitie besloot de Herwenaar te dagvaarden. De man is weer op vrije voeten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Elst - vrouw aangehouden na weglopen bij ongeval
Publicatiedatum: 6-12-2005 11:42:33

De politie van Elst heeft maandagavond een 33-jarige vrouw uit die plaats aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht na een eenzijdige aanrijding te zijn weggelopen. Niemand raakte daarbij gewond. Omstreeks 21.00 uur troffen agenten op de 1e Weteringsewal in Elst een verlaten personenauto aan. De auto was van de weg geraakt en lag gedeeltelijk in een weiland. Ook bleek de auto tegen een hekwerk te zijn aangereden. Agenten stelden een onderzoek in en wisten de bestuurster even later bij haar woning aan te houden. De vrouw gaf ze toe dat ze zojuist een aanrijding had gehad en was weggelopen. Volgens de automobiliste zou ze tijdens het rijden geschrokken zijn van onbekend dier (vermoedelijk een eend) dat plotseling de weg over zou zijn gestoken. Daardoor zou ze volgens haar zeggen de macht over het stuur zijn verloren. De vrouw is na verhoor weer vrijgelaten. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden