Ingezonden persbericht

Mime-Version: 1.0

PERSBERICHT

Wedden of Kalou Nederlands paspoort krijgt bij MrBookmaker

6 december 2005 - Zal Salomon Kalou op 9 december een toezegging krijgen voor een Nederlands paspoort? Deze vraag houdt de voetbalgemoederen dusdanig bezig dat er zelfs weddenschappen op worden afgesloten. Via de website van MrBookmaker kan men tot aanstaande vrijdag (uitspraak rechter) wedden of de 20-jarige Feyenoorder wel of geen Nederlander wordt. De quotering is momenteel: ja: 2.10 en nee: 1.63. MrBookmaker ziet het antwoord 'nee' dus als favoriet en gaat er dan ook vanuit dat Kalou geen Nederlander wordt.

Via het online wedkantoor MrBookmaker kunnen mensen onder meer wedden op sportwedstrijden, zoals de uitslagen van de wedstrijden in de Eredivisie. Maar ook ludieke weddenschappen, waaronder die met betrekking tot Kalou, komen regelmatig voor. Overigens is MrBookmaker in augustus van dit jaar gefuseerd met Unibet en zal vanaf 1 januari 2006 ook de naam Unibet dragen.

Verantwoord wedden
Volgens Ruud Verdellen, Marketing Manager Nederland van MrBookmaker moeten de weddenschappen in het algemeen en de weddenschap over Kalou in het bijzonder vooral worden beschouwd als een vorm van entertainment. "Wij geven op deze manier iets extra's aan sportwedstrijden. Mensen vinden het leuker om naar voetbal te kijken als ze ook iets kunnen winnen. Zo moet je dit overigens ook zien: vaak gaat het om niet al te hoge bedragen die mensen inzetten en kunnen winnen. Wij zetten ons in voor verantwoord wedden. Als er bijvoorbeeld wel flinke bedragen in het spel zijn, houden wij een oogje in het zeil."


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht