Gemeente Weert

MEDIABERICHT

Stramproy, 22 november 2005.

OFFICIËLE START ORGANISATIE OLS 2006

Stramproy - Met het onthullen van het logo op de muur van het oude gemeentehuis van Stramproy wordt het officiële startsein gegeven voor de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2006. Het OLS-home wordt met het nodige ceremonieel geopend en de website gaat de lucht in.

De afgelopen dagen is hard gewerkt om het OLS-kantoor in het voormalige gemeentehuis werkbaar te maken en een eigen gezicht te geven. Tot voor kort werden de vergaderingen nog gehouden in een omgeving waaraan elke herkenbaarheid ontbrak. Inmiddels hangt het bekende logo aan de gevel en zijn in de diverse ruimten computers geïnstalleerd. Zodoende kunnen de vele werkgroepen hun administratie uitwerken om de noodzakelijke communicatie te hebben.

Openingshandeling

Vrijdag 9 december zullen Arnold Cruyssen, voorzitter van de stuurgroep OLS 2006, en Theo Looymans, voorzitter van het bestuur van schutterij St. Catharina, de officiële opening verrichten. De openingshandeling omvat het onthullen van het inmiddels bekende OLS-logo. Dit logo is ontworpen door Geer Kwaspen en gerealiseerd door Jack Jeurninck. Het heeft een plaatsje gekregen tegen de muur van het voormalige gemeentehuis aan het Kerkplein. De opening van het OLS-kantoor vindt plaats in het bijzijn van de leden van de stuurgroep, voorzitters en leden van alle werkgroepen en de leden van de schutterij.

Kennismaking
Eenmaal binnen vindt de officiële kennismaking plaats met de website van het OLS 2006. Deze handeling wordt verricht door de voorzitter van de sectie Communicatie & P.R., Hans Agterberg. Op enkele computers in het OLS-home kunnen belangstellenden die avond al een eerste indruk van de site krijgen. Na deze officiële openingshandelingen krijgen de leden van alle werkgroepen en de leden van de schutterij de mogelijkheid onderling kennis te maken.

Website
Op het internetadres www.ols2006.nl kan met verschillende doorklikmogelijkheden alle laatste nieuws gelezen worden over de vorderingen van de verschillende secties. Er is achtergrondinformatie te vinden over de historie van het Oud Limburgs Schuttersfeest. Er wordt uitleg gegeven over het logo en natuurlijk is er ook een doorlink naar de site van de schutterij St. Catharina. Zodra de sponsoren bekend zijn, zullen ook die op de site te vinden zijn.

Einde mediabericht

(

Gemeente Weert