Ingezonden persbericht


Full-Speed Glow Parade 2005 krijgt speciale vergunning

Neon-cars verlichten Brabantse wegen ten bate van Villa Pardoes

's-Hertogenbosch - Op zaterdag 10 december a.s. zal de 4e Full-Speed Glow Parade gereden worden. Deze unieke stoet van 150 met neon verlichte auto's trekt door de omgeving van 's-Hertogenbosch en steunt met de opbrengsten Villa Pardoes. Om 20:00 uur vertrekt de parade voor een één uur durende rondrit door het Brabantse land.

Deze benefit-tocht wordt georganiseerd door Expodia, organisator van vele publieks- en vakbeurzen.

In Nederland is het met de huidige wetgeving niet toegestaan neonverlichting tijdens het rijden te voeren. Voor deze bijzondere bijeenkomst heeft de organisatie echter ontheffing gekregen van Politie, Rijkswaterstaat en de verschillende Gemeenten (Den Bosch, Heusden en Waalwijk). In de loop der jaren is het contact tussen de vergunning-verlenende partijen en Expodia uitgegroeid tot een goede en plezierige samenwerking.

Villa Pardoes

De opbrengst van deze stoet met unieke auto's komt ten gunste van Villa Pardoes.

Villa Pardoes doet meer zeer veel bevlogenheid grandioos werk voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. De vrijwilligers van Villa Pardoes biedt deze kinderen in een nare en hectische tijd (van hollen van het ene naar het andere ziekenhuisbezoek, chemokuren etc.) een week vakantie aan in een speciaal aangepaste omgeving. In deze omgeving (Villa Pardoes) kunnen ze samen met hun ouders, broertjes, zusjes even zo veel mogelijk ontsnappen aan de narigheid. Hun weekje in Villa Pardoes is een belangrijke periode om met de mensen die voor hen zeer belangrijk (en waarbij de kans is dat ze daar op korte termijn afscheid van moeten nemen) te genieten van de leuke kanten van het leven. Voor dit goede doel is veel geld nodig waarbij sponsoren en deelnemers een goede ondersteuning geven. Voor meer info: www.villapardoes.nl

De parade vertrekt om 20:00 vanuit de Brabanthallen in Den Bosch. Naast het goede doel zullen ook de toeschouwers verwend worden. Toeschouwers kunnen de stoet onderweg bewonderen vanaf de viaducten over de A59 tussen 's-Hertogenbosch (vanaf afrit 46 Engelen) en Waalwijk (afrit 37).

Na afloop van de rit (ca. 21:15 uur) begint de Après-Glow waarbij er tot 23.00 uur onder genot van muziek, een hapje en een drankje nagepraat kan worden. Toegang tot deze Après-Glow is gratis.

Rond 22.00 uur zal de opbrengst van deze Glow Parade met een cheque overhandigd worden aan een medewerker van Villa Pardoes.

Deelnemers aan de Full-Speed Glow Parade betalen 10 euro en worden met hun auto verwacht tussen 19:00 en 19:30uur bij Brabanthallen in Den Bosch. Inschrijven kon alleen via www.full-speed.nl vanaf vrijdag 28 oktober jl. waarbij alle 150 deelnemerskaarten binnen 24 uur verkocht waren.

De Glow Parade is alleen mogelijk dankzij de belangloze inzet van bedrijven als Koninklijke Saan, de Brabanthallen, firma Reps en de vele sponsoren.

Full-Speed Glow Parade 2005: zaterdag 10 december 2005, Brabanthallen Den Bosch: 19:00 - 19:30 uur verzamelen deelnemers, 20:00 - 21:15 uur Full-Speed Glow Parade, 21:15 - 23:00 uur: Après-Glow. Inschrijving deelnemers Uitsluitend via www.full-speed.nl vanaf 28 oktober 2005): 10 euro per auto. Toeschouwers gratis. Voor meer informatie 073-629 32 92, info@full-speed.nl of kijk op www.full-speed.nl



Ingezonden persbericht