Ingezonden persbericht


Haarlem, 6 december 2005

Het jaar 2005 is het jaar waarin ik mijn droom heb verwezenlijkt. Want na anderhalf jaar voorbereiding werd in juli 2005 mijn eigen blaadje Colorfull Magazine gelanceerd.

Colorfull Magazine mag zich het eerste multiculturele tijdschrift van Nederland noemen en daar zijn wij trots op. We willen laten zien hoe mooi Nederland is met al die verschillende mensen en hun culturen. Andere culturen zijn een verrijking en geen bedreiging. En dat kun je lezen en zien in het kleurrijkste blad van Nederland.

Achter Colorfull Magazine staat geen grote uitgeverij met gigantische promotiebudgetten, maar een klein team van bladenmakers die in het blad geloven. We willen een positieve bijdrage leveren aan alle mensen die in ons mooie land wonen.

Ons gepassioneerde team heeft met veel plezier de eerste drie nummers van 2005 gemaakt. Op dit moment zijn we bezig met het eerste nummer van het nieuwe jaar. Wij kijken er naar uit om zes prachtige nummers te maken in 2006. Bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn medemens, waar die ook vandaan komt.

We zijn benieuwd wat jij van ons magazine vindt.
Heb je ideeën of opmerkingen? Wij staan er open voor.

PS. Nieuwsgierig geworden wie we zijn en hoe we werken? Kijk dan a.s. zaterdag 10 december naar Planet Holland Ned. 3 om 16.30 uur. Of... kan je niet wachten, bezoek dan de site planetholland.nl

Het team van Colorfull Magazine wenst je een kleurrijk 2006 toe!

Hartelijke groeten,

Jeannettte Eversen
hoofdredacteur
www.colorfull-magazine.nl

PR & Communicatie:
Contactpersoon: Connie Moser
T 023- 551 1227
E promotie@colorfull-magazine.nl