Gemeente Hengelo

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan A1-zone

De gemeente Hengelo is al enige tijd bezig alle verouderde bestemmingsplannen te vernieuwen. Ook voor het gebied A1-zone is de gemeente bezig met het maken van een nieuw bestemmingsplan. Hierin staat hoe uw wijk (of buurt) er volgens de gemeente in de toekomst uit moet komen te zien. In het nieuwe bestemmingsplan A1-zone ligt de nadruk hierbij vooral op het vastleggen van de bestaande situatie. Het plangebied A1-zone wordt globaal begrensd door de: Weijinksweg, Borgmanweg, Noordelijke Esweg, Oldenzaalsestraat, Bartelinkslaantje, Vleermuisstraat, Torenlaan, Zaagstraat, Landmansweg, IJsbaanweg, Hasselerbaan, Oldenzaalsestraat, afrit 31, spoorlijn Hengelo-Oldenzaal en de snelweg A1.

Op 9 mei jl. heeft de gemeente Hengelo een inloopavond gehouden over het startdocument voor het bestemmingsplan A1-zone. Op dit document heeft iedereen kunnen reageren. De binnengekomen reacties zijn behandeld. Een aantal hiervan is verwerkt in het voorontwerpbestemmingsplan A1-zone.

Inloopavond

Met het voor inspraak ter inzage leggen van het voorontwerpbestemmingsplan wordt de formele procedure voor het bestemmingsplan gestart. In het kader van deze inspraak organiseert de gemeente op maandag 12 december 2005 een inloopavond. Tussen 18.00 en 20.00 uur bent u welkom in wijkcentrum De Sterrentuin, Neptunusstraat 51 in Hengelo. Tijdens deze inloopavond kunt u het voorontwerpbestemmingsplan bekijken, vragen stellen en uw opmerkingen kenbaar maken.

Heeft u vooraf al vragen dan kunt u contact opnemen met mevr. B. van Oosten van de afdeling Ruimtelijk Bestuursrecht, telefoon 074- 245 98 81.

Graag tot 12 december aanstaande!