Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

12 december 2005

Barchem - Met auto van de weg geraakt

Een 20-jarige automobiliste uit Barchem is zondagmorgen (11/12) rond 06.40 uur met haar auto van de weg geraakt. Zij was op de Borculoseweg, mogelijk door vermoeid-heid, tegen een lantaarnpaal gereden. Hierna reed ze door een afrastering en kwam in een bosperceel tot stilstand. De Barchemse moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Brummen - Met auto tegen boom

Een 22-jarige automobilist uit Voorst is zondagmorgen (11/12) omstreeks 09.25 uur op de L.R. Beijnenlaan tegen een boom gebotst. In een bocht heeft hij waarschijnlijk een inschattingsfout gemaakt, waardoor hij tegen de boom terecht kwam. De bestuurder bleef ongedeerd.

Zutphen - Inbraak in het Volkshuis

In het Volkshuis aan de Houtmarkt werd in de nacht van zaterdag op zondag (11/12) ingebroken. Hoe men wist binnen te komen is niet duidelijk. Weggenomen werden twee kluizen met inhoud en geldkistjes. Gezien de zwaarte van één van de kluizen moet er sprake zijn van meerdere daders. De politie is gelijk een onderzoek gestart en verzoekt mensen die iets opmerkelijks hebben gezien, dat in verband met de inbraak kan worden gebracht, te reageren via telefoonnummer 0900 8844.

Zutphen - Vrouw van tas beroofd

Een 20-jarige Zutphense werd zondagavond (11/12) tussen 20.30 en 20.45 uur van haar tas beroofd. De vrouw liep langs de Nieuwstadkerksteeg de Isendoornstraat in. Ter hoogte van de kerk renden twee jongen haar voorbij. Eén van hen greep haar schoudertas. Het tweetal rende hierna het Vogelpark in. De politie was snel ter plaatse, maar de twee werden niet meer aangetroffen. De schoudertas werd in het park teruggevonden. Er bleek niets weggenomen te zijn. De politie is een onderzoek gestart.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --