Politie Zeeland


---

Z-7505-2005 Aangehouden met drugs op zak
Een 47-jarige Antwerpenaar is vanmiddag rond 13.40 uur aangehouden op de Buitenhaven in Terneuzen.
De man was in het bezit van enkele grammen hasj. Dit is in beslag genomen en wordt vernietigd. De man kreeg een boete van honderd euro.

W-7506-2005 Diefstal buitenboordmotor
Langs de Polredijk in Veere is, van een zeilboot, de buitenboordmotor weggenomen.
De waarde van de motor is niet bekend. De motor is tussen 26 november jl. en afgelopen zondag 14.00 uur weggenomen.

Z-7507-2005 Gewapende overval
Vanmiddag rond 15.59 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt in Zaamslag.
De aanwezige personeelsleden werden door twee personen bedreigd met een vuurwapen en een kassiere werd gedwongen geld af te staan aan het tweetal. Toen zij het geld ontvangen hadden zijn de twee personen het pand uitgelopen. Hierna zijn ze in een auto gestapt en weggereden. Door aanwijzingen van oplettende getuigen (twee potentiele klanten van de supermarkt) is de auto van de overvallers snel getraceerd en zijn door de politie twee personen aangehouden. De aangehouden personen betreffen een 27-jarige man uit Terneuzen en een 23-jarige vrouw uit dezelfde woonplaats. De politie gaat de zaak uiteraard verder onderzoeken.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland