Ingezonden persbericht


Almelo, 12 december 2005.

Nieuw op Autdoor.nl: Autdoor SUV Merchandise

Op zondag 11 november 2005 werd de Autdoor SUV Webshop officieel geopend. Tijdens een modeshow voor genodigden, in de Autdoor SUV showroom in Almelo, werden de producten gepresenteerd die nu via de Autdoor site online te bestellen zijn.

De Autdoor merchandise-site kenmerkt zich door de wilde variëteit aan producten. Zo staat er tijdens de introductie-periode (die tot 31 december middernacht duurt) voor slechts negen euro een stoere Autdoor Hummer string op de website. Ook is er een aanbieding met een Autdoor Hummer-Shirt voor slechts tien euro.

Aangezien alle producten rechtstreeks vanuit Amerika verstuurd worden zit er vijf dagen levertijd op de producten. Op maandag bestellen betekend doorgaans dat je het vrijdag per post in huis hebt. Betaling kan via de bekende internetmethodes zoals Visa, Mastercard, American Express en Discover.

Enkele producten, zoals de Autdoor jaar kalender, zijn voorzien van foto's die tijdens het Autdoor SUV Herfst Event zijn geschoten dat in november 2005 plaatsvond. De producten in de webshop zijn voorzien van afbeeldingen van de populaire modellen van Autdoor SUV. Zo zijn we bijvoorbeeld T-shirts tegengekomen met de Infinity FX35, Kia Sorento, Kia Sportage en de Chevrolet Equinox.

Aan het woord Autdoor eigenaar Niels Oude Luttikhuis: "De SUV's spreken veel mensen aan. Met deze productlijn kunnen de SUV rijders de stoere uitstraling ook meenemen in het dagelijkse leven op producten die ze overdag gebruiken. We merken dat bijvoorbeeld de Autdoor Hummer Koffiemok en het Autdoor Baseball Shirt met Infinity afbeelding populaire producten zijn."