Ingezonden persbericht


DPA en TNT Post verlengen mantelovereenkomst

DPA Financial People, de werkmaatschappij van het aan Euronext genoteerde DPA Holding NV, en TNT Post hebben de medio 2004 afgesloten mantelovereenkomst met twee jaar verlengd. De huidige overeenkomst loopt af op 31 december aanstaande en heeft betrekking op het leveren van detachering en interim-management in het financieel-administratieve segment.

Het afgelopen jaar bereikte DPA al overeenstemming met Delta Lloyd over uitbreiding van een contract en werden nieuwe overeenkomsten gesloten met onder meer ING Groep, de gemeente Amsterdam en het ministerie van Justitie. Deze overeenkomsten zorgen voor een verhoging van het aantal interim-professionals per klant en leveren inmiddels een aanmerkelijke bijdrage aan de omzet van DPA.

Peter Smit, algemeen directeur DPA Holding NV: Partijen, die grotere aantallen interim-professionals inlenen, kiezen voor de grootste aanbieders. Een positie als marktleider is dus voordelig. De overname van Falanx sluit hier dan ook volledig op aan, want dit heeft het aanbod van DPA met 100 gekwalificeerde interim-professionals vergroot.

Profiel DPA Financial People
DPA Financial People levert professionaliteit op maat in de vorm van detachering, interim-management, recruitment en outsourcing services. Het bedrijf heeft de ambitie toonaangevend te zijn in het oplossen van knelpunten binnen de gehele financieel-administratieve kolom. DPA Financial People is onderdeel van het aan de Euronext genoteerde DPA Holding NV en heeft vestigingen in Nederland en Spanje.

Bezoek voor meer informatie www.dpafinancialpeople.com