Politie Zeeland


---


W-7591-2005 Vuurwerk door brievenbus, bewoner gewond
In Bonenburg in Vlissingen raakte maandag tussen 22.00 en 22.30 uur de 54-jarige bewoner van een woning gewond omdat de brievenbus beschadigd raakte door vuurwerk wat door onbekenden naar binnen werd gegooid.
De man stond binnen bij de voordeur toen een stuk vuurwerk door de brievenbus naar binnen werd gegooid. Door de kracht van het vuurwerk raakte de tochtstrip los en kwam in zijn gezicht terecht. De wond, die de Vlissinger hierbij opliep, moest bij de huisartsenpost gehecht worden. Over het schadebedrag aan de brievenbus is niet bekend.

Z-7592-2005 Eenzijdig ongeval in Zaamslag
Op de N61 bij Zaamslag gebeurde dinsdag om 09.00 uur een eenzijdig ongeval
Een 38-jarige automobiliste uit Hulst reed vanaf Zaamslag naar Terneuzen en verloor de controle over haar voertuig. Hierdoor belandde zij in de greppel en sloeg over de kop. Zij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over schade aan de auto is niets bekend.

O-7593-2005 Meisje aangereden
Maandag tussen 18.00 en 18.30 uur werd op het fietspad van de Nieuwe Koolweg in Zierikzee een 13-jarige fietsster uit Zierikzee door een bromfietser aangereden.
Zij stond samen met drie andere meisjes op het fietspad bij het verkeerslicht. De bromfietser reed tussen de vier door en reed daarbij de 13-jarige omver, die met haar hoofd op de straat terechtkwam. Ook de bromfietser zelf kwam ten val, schold daarna de meisjes uit en pakte een van hen bij de arm. Daarna is hij weggereden. Het 13-jarige meisje liep bij de valpartij een hersenschudding op en haar fiets raakte beschadigd.

Z-7594-2005 Diefstal auto in Terneuzen
Dinsdag tussen 15.00 en 17.15 uur werd op de Scheldeboulevard in Terneuzen een Belgische personenauto gestolen.
Het betreft een metallicgroene Suzuki, type Vitara met kenteken SYC-619. De waarde is niet bekend.

Z-7595-2005 Aanrijding in Terneuzen
Op de N61 in Terneuzen vond dinsdag om 15.55 uur een aanrijding plaats.
Een 17-jarige fietsster uit Axel reed over het fietspad, komende uit de richting van het ziekenhuis en reed bij rood licht het kruispunt op. Zij kam daarbij in botsing met een personenauto, bestuurd door een 46-jarige man uit Hulst. De 17-jarige liep bij de aanrijding builen en schrammen op. Haar fiets en de auto raakten beschadigd.

W-7596-2005 Stoffelijk overschot van man aangetroffen
In een sloot op de Donkere weg, een doodlopende grindweg naast het volkstuinencomplex in Oost-Souburg, werd dinsdag omstreeks 14.00 uur door passanten het stoffelijk overschot van een man aangetroffen.
Hierdoor werd de oprit van Oost-Souburg naar de A58 geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Na uitgebreid onderzoek is gebleken dat de 46-jarige man, die in een caravan op het volkstuinencomplex woonde, niet door een misdrijf om het leven is gekomen.


---- --