Ingezonden persbericht


Beste webwinkel 2005 draait op technologie MamboFive

Utrecht, 22 december 2005 - GSMexpress.nl is uitgeroepen tot de beste (telecom)internetwinkel van 2005. De retailerprijs werd uitgereikt door de telecombranche tijdens vakbeurs Telecom Time die deze week in Utrecht werd gehouden. GSMexpress.nl maakt gebruik van de software-oplossing voor webwinkels van e-business specialist MamboFive.

"Wij zijn geweldig blij met de verkiezing van GSMexpress.nl", zegt Frank van Doorn, CEO van MamboFive. "Dit is ook een belangrijke opsteker voor MamboFive, immers leveren wij de technologie waarop de GSMexpress winkel draait."

GSMexpress.nl koos in 2004 voor de software-oplossing van MamboFive. MamboFive implementeerde de MamboFive Commerce Suite en integreerde deze met het Call Center van de initiatiefnemer The Online Company en de logistieke partner Reviva uit Den Bosch.

De MamboFive Commerce Suite is door MamboFive ontwikkeld speciaal voor webretailers die een complete oplossing willen waarin de koppeling tussen front- en back-office perfect functioneert. De MamboFive Commerce Suite sluit naadloos aan bij bestaande ICT- systemen en wordt door organisaties dikwijls gebruikt om vanuit het niets razendsnel een professionele webwinkel op te zetten. De gemiddelde bouwtijd bedraagt slechts 20 dagen.

Van Doorn: "Het grote voordeel van onze technologie is dat de webretailer geen tijd meer verspilt aan de operationele kant van de webwinkel, doch zijn energie kan richten op de marketing van de webwinkel. Daarom zijn vrijwel alle webwinkels die op onze technologie draaien commercieel een succes. Met minder mensen kunnen er meer orders worden verwerkt."

Over MamboFive
MamboFive BV is in 2000 opgericht en richt zich op software oplossingen voor e-business. De zelfontwikkelde MamboFive Commerce Suite wordt succesvol ingezet bij bedrijven die online- retailing integreren in de reguliere bedrijfsvoering. De functionaliteit van de MamboFive Commerce Suite is omvangrijk; de standaard web- enabled totaaloplossing omvat catalogus- en klantenbeheer en biedt de mogelijkheid om in de bestaande administratieve systemen te worden geïntegreerd. Deze basisfunctionaliteit kan worden uitgebreid met logistieke functies voor in- en verkoop, voorraadbeheer en facturering. Zodoende ontstaat er een perfect functionerende ERP-oplossing die leidt tot 60% minder klantvragen en 80% minder helpdesk-tijd. Bedrijven die voor hun e-business gebruik van MamboFive Commerce Suite zijn onder andere: GSMexpress.nl, Vodafone, Belstore, Fujitsu-Siemens, Simac, Yiggers, Jingoloba - Lord of the Strings, Bestelmaar. Voor meer informatie: www.mambofive.com

//Einde bericht

Contact:
Steijger.communications BV
Cees Steijger
T: 036 5235330
F : 036 5235331
E : cees@steijger.com