Ingezonden persbericht


Extra lange kerstuitzending 'Studio De Graafschap'

STUDIOGASTEN: THEO VERGEER, RENÉ HIDDINK EN JAN LAMERS

In een extra lange kerstuitzending van 'Studio De Graafschap' is donderdag 22 december materiaalmanager Theo Vergeer van De Graafschap te gast. Ook oud-Graafschapspeler René Hiddink en Graafschaphistoricus Jan Lamers zullen aan tafel aanschuiven. In een twee uur durende live-uitzending praat presentator Vidal Horjus vanuit de radiostudio van Optimaal FM in Wehl met deze drie gasten over het wel en wee van de Doetinchemse eerstedivisionist.

Het programma wordt drie keer per maand op donderdagavond uitgezonden van 20.00 tot 21.00 uur. De eerste donderdag van de maand staat bij Optimaal FM in het teken van de live-uitzending van de Achterhoekse Hart Show.

Optimaal FM is in de Achterhoek in de ether te ontvangen via 94.7 FM. Ook kan men via internet meeluisteren: www.optimaal.fm (klik op LIVE Radio).

Via de raamfrequentie van Today FM is 'Studio De Graafschap' in de Achterhoek ook op de kabel te beluisteren. Voor de gemeenten Doetinchem, Bergh en omgeving, Aalten en Winterswijk is de kabelfrequentie: 97.8. Voor de rest van de Achterhoek is de kabelfrequentie: 105.4.

De kerstuitzending van 'Studio De Graafschap' is de laatste voor de winterstop. Tijdens de winterstop zijn er geen uitzendingen van 'Studio De Graafschap'.

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met:

Vidal Horjus
Tel: (06) 50 28 43 00
E-mail: vidal@vidalhorjus.nl

Adres studio Optimaal FM:
Didamseweg 24 - 7031 AM Wehl
Tel: (0314) 65 23 45

KIJK OOK OP: WWW.OPTIMAAL.FM


---- --