Politie Zuid-Holland-Zuid

30/12 Hoeksche Waard

Dordrecht, 30-12-2005 o Persberichten district III TWEEDE AANHOUDING WINKELDIEFSTAL

OUD-BEIJERLAND De politie heeft op 29 december een 19-jarige Amsterdamse jonge man aangehouden op het politiebureau te Oud-Beijerland, toen deze zich op verzoek kwam melden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de winkeldiefstallen die op 12 en 20 augustus gepleegd zijn in een winkel aan de Smidsweg te s-Gravendeel. Hierbij werden dure merkspijkerbroeken en manchetknopen gestolen. Op 20 december hield de politie al een 21-jarige man uit Tilburg aan in diens woning aan de Edisonlaan aldaar.

SNELHEIDSCONTROLE

WESTMAAS De politie heeft met de laserpatrol een snelheidscontrole gehouden op donderdagmiddag 29 december. Op de Stougjesdijk te Westmaas werden 6 bestuurders staande gehouden die te hard reden, met een uitschieter naar 79 km/u waar 50 is toegestaan. Zij kregen allen een bekeuring.

HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD

S-GRAVENDEEL- De politie heeft op donderdag 29 december een hennepkwekerij aan de Renooishoekstraat in s-Gravendeel ontmanteld. In twee schuurtjes werden hennepplantjes en bijbehorende apparatuur zoals lampen, afzuiginstallatie en filters aangetroffen. In totaal zijn er 235 planten in beslag genomen. Ook de apparatuur is in beslag genomen. De firma Ecoloss heeft de hennepplanten en apparatuur vernietigd. De politie heeft de bewoner van het pand verhoord.