Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Vorden - Vermissing vrouw

Sinds woensdagavond 28 december is de 46 jarige Lea van Eekelen uit Vorden vermist. Zij verliet woensdagavond in depressieve toestand haar woning in Vorden. In de daaropvolgende nacht van woensdag op donderdag heeft zij rond 00.30 uur nog een emotioneel telefoontje gepleegd naar een goede vriendin. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de vrouw.

De vrouw lijdt aan een vermoeidheidssyndroom en gebruikt daarvoor medicijnen. Ze heeft deze niet meegenomen toen ze de woning verliet.

De vrouw woont samen met een goede vriend die gistermiddag alarm heeft geslagen bij de politie, omdat hij haar niet kan bereiken. De politie heeft vervolgens naar de vrouw uitgekeken en gezocht, maar haar niet kunnen traceren.

Het signalement van de vrouw is als volgt: De vrouw heeft normaal postuur, kastanjebruin haar, ze heeft een rode bril. Ze draagt waarschijnlijk een bruine broek en een bruine jas met pantervoering.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie kunnen geven aangaande deze vermissing. Zij kunnen contact opnemen met het Politie Service Centrum via het telefoonnummer 0900-8844.