Ingezonden persbericht



- P E R S B E R I C H T -

WIJZIGING ORGANISATIESTRUCTUUR ORANJEWOUD PER 1 JANUARI 2006

GOUDA, 30 DECEMBER 2005 - DE DIRECTIE VAN ORANJEWOUD BEHEER B.V. HEEFT BESLOTEN DE ORGANISATIESTRUCTUUR VAN ORANJEWOUD TE WIJZIGEN.

De organisatie bestaat vanaf 1 januari 2006 uit de volgende divisies, die in plaats komen van de business units:
- Ruimte & Mobiliteit (voorheen Stad & Ruimte)


- Sport & Techniek


- Milieu & Veiligheid


- Bouw & Vastgoed


- België & Frankrijk

Naast deze divisies zal de organisatie bestaan uit de nieuwe detacheringsunit, genaamd Tecq.

De vakgroepen van de huidige Kennis- en Kunde organisatie zullen een onderdeel vormen van de genoemde divisies. Door deze structuur wordt de Kennis- en Kunde organisatie (de vakgroepen) nadrukkelijker verbonden aan de salesorganisatie, met als doelstelling een betere bezetting van de capaciteiten van de organisatie. De divisiedirecteur zal volledig (financieel, en qua rapportagelijnen) verantwoordelijk zijn voor de betreffende vakgroepen.

De divisiedirecteuren is gevraagd voorstellen te doen aan de directie ten aanzien van de organisatiestructuur binnen hun divisie. Daarbij is het leidend principe dat de verantwoordelijkheid voor de combinatie van marktbewerking en capaciteitsoptimalisatie zo laag mogelijk in de organisatie wordt neergelegd. De organisatiestructuur kan per divisie verschillend zijn, afhankelijk van de omvang, doelstelling, etc. van de betreffende divisie.

De divisies zullen vooralsnog bestaan uit de huidige businessgroepen. Hierbij zullen de businessgroepen Waardebepaling en O&I worden samengevoegd tot (werktitel) RIV (Ruimtelijke Informatie Voorziening).



Ingezonden persbericht