2e persbericht van zaterdag 31 december 2005

Eindhoven, 31-12-2005 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Man beroofd

Zaterdagmiddag tussen 11.45 en 12.15 uur is een 35-jarige man uit Eindhoven onder bedreiging van zijn portemonnee beroofd. Hij reed in zijn scootmobiel over de Sint Antoniusstraat toen twee onbekende mannen hem bedreigden met een mes. De man werd gedwongen zijn geld af te geven. Beide daders hadden een licht getinte huidskleur. Een van de daders had een stevig postuur en was ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte wollen muts. De tweede dader had een mager postuur en lang, zwart krullend haar. De daders gingen er in een auto vandoor.

Helmond: Hennepkwekerij ontmanteld

Zaterdag rond 11.45 uur heeft de politie in Helmond aan de Aert van der Neerstraat een hennepkwekerij ontmanteld. De politie trof in een slaapkamer en op de zolder van een woning ongeveer 500 hennepplanten aan. De planten zijn inmiddels vernietigd en de benodigde materialen voor de hennepkwekerij zijn in beslag genomen. De bewoner van het pand is nog niet gehoord.

Nuenen: Shovel weg

Tussen vrijdag 15.00 en 20.00 uur is vanaf een terrein aan de Soeterbeekseweg een shovel weggenomen. De shovel stond in een loods. De loods was niet afgesloten. Het gaat om een groene shovel van het merk Streagle.