Politie Flevoland

PolitieBericht komt weer uit

Flevoland, 03-01-2006 o Politie Flevoland geeft vanaf volgende week weer Politiebericht uit. Tot en met donderdag 12 januari wordt de huis aan huis krant, die helemaal in kleur is, bezorgd in alle zes gemeenten. Het gaat in tegenstelling tot voorgaande uitgaven om één Flevolandse editie voor heel de provincie.

Nieuw dit jaar is dat ook de huishoudens met een ja/nee en nee/nee sticker een exemplaar ontvangen. Dit heeft te maken met dat de politie graag iedereen in Flevoland wil vertellen, wie ze is en wat ze doet. Daarom is gekozen voor zogenaamde overheidspost, dat betekent dat de bezorgers een krant in iedere brievenbus mogen gooien.

Hoewel het om één editie gaat, wordt de lokale berichtgeving niet vergeten.

Deze PolitieBericht staat dan ook in het teken van het nieuwe jaar. Wat gaat Politie Flevoland doen in 2006? De beide districten (Noord: de gemeenten Noordoostpolder, Urk, Lelystad en Dronten en Zuid: Almere en Zeewolde) vertellen er graag over.

Contact

Ook de korpsleiding (korpschef Pier Eringa en plaatsvervangend korpschef Wim Kleinhuis) wenst de inwoners niet alleen een nog veiliger 2006, maar doet ook een beroep op de Flevolanders om verdachte zaken te blijven melden en aangifte te doen. Het wordt steeds veiliger in Flevoland, zo wijzen de cijfers uit. Aan de andere kant kan het nog beter. Vandaar dat we gaan inzetten op klanttevredenheid en het contact met de burger nog verder willen verbeteren, aldus Eringa en Kleinhuis, die daarmee aansluiten op het initiatief van de politiekaravaan die rondtrekt door Flevoland, wat ook in de krant naar voren komt.

Mocht iemand het Politiebericht op vrijdag 13 januari niet hebben ontvangen, dan zijn er exemplaren bij de balie van de Flevolandse politiebureaus verkrijgbaar.