Lekstroom, 10.05 uur

Utrecht, 03-01-2006 o Nieuwsberichten district Lekstroom

Vuurwerk

IJSSELSTEIN Een 15-jarige jongen uit Maartensdijk liep maandag een Haltstraf op voor het afsteken van vuurwerk.

Surveillerende agenten zagen om 14.55 uur een groepje jongeren vuurwerk afsteken op de Weegbree. Bij het zien van de politie namen de jongeren de benen, maar één van hen, de 15 jarige, kon toch worden aangehouden. Zijn ouders werden op de hoogte gebracht en de jongen wordt doorverwezen naar bureau Halt.

Automobiliste gewond

VIANEN Dinsdagavond werd een 38-jarige vrouw uit Beverwijk slachtoffer van een ongeval.

De vrouw kwam omstreeks 19.05 uur met haar personenauto tegen de vangrail, omdat zij waarschijnlijk moest uitwijken voor een automobilist die voor haar reed en ineens in de remmen ging voor een snelheidscontrole. De vrouw klaagde over pijn in haar nek en is per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden vervoerd.

Scooterrijder gewond

HOUTEN Dinsdagavond raakte een 16-jarige scooterrijder in zijn woonplaats gewond na een aanrijding.

De jongen reed om 19.50 uur vanuit de tunnel bij een supermarkt richting Schalkwijk. Op hetzelfde moment reed een 47-jarige automobilist uit Houten over de Schalkwijkseweg. De automobilist wilde oversteken naar de Schonauwenseweg en zag de scooterrijder niet aankomen. Een aanrijding was het gevolg. De scooterrijder is per ambulance met vermoedelijk beenletsel naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein vervoerd. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.