Gemeente Epe


Actueel=>Nieuws=>Gemeentewijzer=>2006=>Januari=>Gert Mulder Vrijwilliger van het jaar 2005 gemeente Epe
Gert Mulder Vrijwilliger van het jaar 2005 gemeente Epe Vandaag heeft Gert Mulder de Vrijwilligersprijs gemeente Epe 2005 in ontvangst genomen. Burgemeester Eland reikte de prijs tijdens de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Epe uit.

Gert Mulder is een échte vrijwilliger. Als hij aan een opsomming van zijn vrijwilligersactiviteiten begint, kan je rustig een kopje koffie drinken zonder wat te zeggen. Kaartjes scheuren bij thuiswedstrijden van KCVO, spil van de activiteitencommissie, samen met André Bijsterveld reizen naar wedstrijden van het Nederlands Elftal organiseren, bingoavonden, Rad van Fortuin sponsorcommissie, dartavonden, kantinediensten, activiteiten voor Cavente, veldwerk voor Vaasaqua, activiteiten voor de Winterfair van 't Smallert enzovoorts. Gert Mulder is altijd bezig met vrijwilligerswerk. "Gert is onvervangbaar. Hij is elke dag op het sportcomplex", vertellen de mensen van KCVO aan het Veluws Nieuws.

In totaal waren acht vrijwilligers genomineerd voor de Vrijwilligersprijs gemeente Epe 2005. Dit waren mevrouw Nooteboom, de heer Schreurs, mevrouw Dekker, de heer en mevrouw Leurs, de heer Drecht, de heer Schneider, de heer Mulder en mevrouw Murk. De jury koos Gert Mulder als Vrijwilliger van het jaar 2005 gemeente Epe. De zeven andere kandidaten ontvingen een passend aandenken.
De Vrijwilligersprijs gemeente Epe wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Koppel en het Veluws Nieuws in samenwerking met de gemeente Epe.
Naar boven