BedrijfsautoRAI

Nissan Navara Double Cab VAN: 'dubbel zoveel ruimte'

(1/3/2006)
Nissan introduceert de VAN-uitvoering van de Navara Double Cab. Deze 174 pk sterke pick-up met standaard vierwielaandrijving is met vijf zitplaatsen nog interessanter voor ondernemers. Zeker ook omdat de VAN-uitvoering met dubbele cabine in aanmerking komt voor teruggaaf van de BPM. Bovendien valt de auto in het lagere tarief van de houderschapsbelasting.

Om tot een VAN-uitvoering te komen wordt lokaal bij Veth Carrosseriefabriek in Duiven het dak verhoogd en de laadbak verlengd. Deze wijzigingen zijn bijzonder fraai doorgevoerd. Het 12 centimeter hogere dak valt nauwelijks op, waardoor de Navara zijn stoere uiterlijk behoudt. Voor de verlenging van de laadbak geldt hetzelfde.

De vorig jaar geïntroduceerde Navara is de onbetwiste aanvoerder van zijn segment. De vloeiende en tegelijkertijd stoere vormgeving geeft deze pick-up een hoogwaardige en zeer representatieve uitstraling. De sterke en efficiënte 2,5-liter DCi-dieselmotor met common-railtechniek en de standaard vierwielaandrijving maken hem tot de beste keuze voor zware en afwisselende belastingen. Daarnaast is hij zeer comfortabel en leverbaar met een uitgebreide standaarduitrusting.

De Navara Double Cab VAN is in twaalf versies leverbaar, vierwielaandrijving is standaard. De reeks begint met de XE Comfort voor 46.246,49 euro (incl. BPM en BTW).

De nettoprijs van deze XE Comfort is 23.704,83 euro. De BPM bedraagt 12.963,58 euro.