Het expertise centrum

3 januari 2006

PERSBERICHT

Muijres naar Het Expertise Centrum

Met ingang van heden treedt de heer M. A. Muijres MBA in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC) als consultant in de sociaal economische sector.

Muijres (1956) was werkzaam bij het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen) waar hij de functie van directeur Concern ICT vervulde. De heer Muijres was onder andere verantwoordelijk voor de veranderstrategie voor de informatievoorziening van UWV, het inrichten van de concern ICT organisatie, diverse grote aanbestedingen, het verbeteren van het niveau van beveiliging en continuïteit, en het integreren van de infrastructuur.

Eerder was Muijres werkzaam bij USZO (Uitvoeringsorganisatie Sociale Zekerheid voor Overheid en onderwijs) waar hij verschillende functies bekleedde op het gebied van financiën, control, organisatie en informatievoorziening en procesherontwerp.

Daarnaast is de heer Muijres lid van onder andere de Raad van Commissarissen van een lokale Rabobank, bestuurslid van Art@muse, centrum voor muziek, dans en cultuur en bestuurslid van Art2connect, organisatie van onder andere de Kunsttoer Maastricht.

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs gericht op de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken van bestuur en ICT. HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliëntengroepen.


- Einde bericht-