Ingezonden persbericht


persbericht

Rabobank veldtoertocht erp 2005

Alweer voor de 11-de keer heeft Toerclub Erp op oudejaarsdag haar inmiddels bekende "Rabobank veldtoertocht" georganiseerd. De organisatie vooraf liep op rolletjes en tijdens het uitzetten op vrijdag lag het parcours er erg strak bij. Helaas gooide de sneeuwval en plotseling intredende dooi de in de vrijdagnacht roet in het eten. Door het tegenvallende weer waren er toch nog zo'n 180 "Die Hards" op komen dagen die het inmiddels zware parcours hebben getrotseerd. Allen werden getrakteerd op een mooi en goed uitgepijlde route via de "Keldonkse Berg" naar het "Hurkske" waar de pauze plaats was ingericht in de accommodatie van natuurvereniging "De Bosbeertjes". Via het "Het Goor" ging de tocht weer naar de finish bij de kantine van voetbalvereniging Erp. Hier kon men zijn/haar fiets nog afspuiten en zelf een douche nemen.

Na afloop van de tocht kwam iedereen in de kantine van RKVV Erp nog een kijkje nemen of men een door Empella ter beschikking gestelde mountainbike of een door Van Grunsven Doe Het Zelf of Empella beschikbaar gestelde prijs had gewonnen in de loterij zoniet kon men altijd nog een drankje nuttigen na deze zware inspanning. De mountainbike werd uiteindelijk aan de prijswinnaar dhr. Bongers uit Langenboom overhandigd.

Toerclub Erp wil iedereen bedanken die dit evenement tot een succes hebben gemaakt: de deelnemers, Rabobank Veghel/Erp, Empella fietsen, Van Grunsven Doe Het Zelf, Voetbalvereniging Erp en de kantinebeheerders en natuurvereniging de Bosbeertjes.

EINDE PERSBERICHT
Bijlage: Foto evenement en prijsuitreiking

Bij voorbaat dank voor het plaatsen van dit bericht.

Met vriendelijke sportgroet,
Namens TC Erp
Toine Welten

Kontaktpersoon : Toine Welten
Lankveld 31
5469VS Erp
http://www.tcerp.nl/

---- --