Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

ISBW hoofdsponsor van Loopbaan.nl

Zaltbommel, 3 januari 2005 - Loopbaan.nl heeft in ISBW (Instituut voor Sociale en Bedrijfs Wetenschappen) een hoofdsponsor gevonden. ISBW, dat zich richt op praktijkgerichte beroepsopleidingen, ziet de samenwerking als een logische uitdrukking van haar expertise als toonaangevend opleidingsinstituut (al bijna 75 jaar). Loopbaan.nl is een website die zich sterk richt op loopbaanontwikkeling en biedt informatie over werken, leven, vacatures en een leven lang leren.

Het hoofdsponsorschap houdt in dat ISBW haar aanbod van trainingen en opleidingen zal publiceren op Loopbaan.nl en daarnaast haar kennis en informatie op verschillende werkterreinen zal delen. Loopbaan.nl is en blijft een redactioneel onafhankelijke site. Het is juist deze kwaliteit die ISBW aanspreekt en heeft doen besluiten het hoofdsponsorschap af te sluiten.

Martin Stevense, directeur van ISBW: "ISBW biedt kenniscursussen op het gebied van sociale- en bedrijfswetenschappen. Onze deelnemers kunnen de opgedane kennis direct toetsen aan de praktijk en deze -in combinatie met onze vaardigheidstrainingen- op een goede manier overbrengen in hun eigen werksituatie. ISBW speelt daarmee in kunnen op de loopbaanbehoeften en loopbaanontwikkeling van werkend Nederland. Om dit te nog beter naar de markt te communiceren zijn wij op zoek gegaan naar een professionele media-partner die dezelfde filosofie heeft. In Loopbaan.nl denken wij die partner te hebben gevonden."

Lonneke Vink, site & traffic manager van Loopbaan.nl, is bijzonder te spreken over het sponsorschap: "ISBW is een gerenommeerd opleidingsinstituut. We zijn verheugd dat het bedrijf nu onze hoofdsponsor is! Uiteraard zal de redactie aandacht aan ISBW-opleidingen besteden, maar dat gebeurt ook ten aanzien van andere aanbieders van opleidingen." Webredacteur Onno van Buuren: "Loopbaan.nl hecht aan een redactioneel onafhankelijke koers. We besteden aandacht aan vele onderwerpen, zoals speciale groepen op de arbeidsmarkt, ervaringsverhalen van cursisten en mensen in allerlei beroepen, werkgevers en HRM, stress en inspiratie." De website biedt verder services als gratis advies (loopbaan, stress en studie), vacatures, zelftests, tips, boeken, evenementen, columns, forums en meer.