Ingezonden persbericht


Persbericht

Verkocht: fijnefeestdageneneengelukkignieuwjaar.nl

~ veiling URL levert 6000 euro op voor Emma Kinderziekenhuis ~

Amsterdam, 3 januari 2006 - De URL http://www.fijnefeestdageneneengelukkignieuwjaar.nl is verkocht. De nieuwe eigenaren van de feestelijke domeinnaam zijn Michiel Slegt en Henk Jansen van Clicks 4 Sales B.V. Zij boden 3000 euro voor de URL. De initiator van de actie, ilse media, verdubbelt het geboden bedrag. De opbrengst van 6000 euro gaat naar een computerproject van het Emma Kinderziekenhuis.

ilse media gaf als ludieke kerstactie haar relaties de kans de nieuwe eigenaar te worden van fijnefeestdageneneengelukkignieuwjaar.nl. Bedrijven en particulieren konden bieden op de domeinnaam en zo een steentje bijdragen aan het computerproject van het Emma Kinderziekenhuis. Het ziekenhuis wil meer computers aanschaffen voor de patiëntjes om zo hun verblijf te veraangenamen.

Michiel Slegt, directeur van Clicks 4 Sales B.V. over zijn nieuwe aanwinst: "Wij doen regelmatig wat voor het goede doel en deze veiling paste uitstekend in de kerstgedachte. Wat we gaan doen met de domeinnaam weet ik nog niet, wellicht veilen wij de URL zelf wel volgend jaar."

De stichting Steun Emma is erg blij met de geldelijke bijdrage. "Computers zijn niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Ook in het kinderziekenhuis mogen computers voor de kinderen niet ontbreken. Niet alleen om mee te chatten, te mailen en te gamen maar ook om bijvoorbeeld kinderen voor te bereiden op een ziekenhuisopname of om er mee te werken in de ziekenhuisschool".

(234 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder ilse.nl, Startpagina.nl, NU.nl en Web-log.nl bereikt ilse media 68 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl en Cu2.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de mannen- en entertainment titels van Sanoma Men's Magazines (SMM) en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Samen genereren ilse media, newrulez, TVGids.nl en de SMM-titels per maand meer dan een half miljard pageviews op het internet. ilse media is een onderdeel van Sanoma Uitgevers, uitgever van 62 magazines in Nederland. Voor meer informatie over de ilse media groep kunt u terecht op www.ilsemedia.nl