Ingezonden persbericht


Persbericht

Oplages van Het Financieele Dagblad opnieuw gestegen

AMSTERDAM, dinsdag 3 januari Het Financieele Dagblad kan tevreden terugkijken op het afgelopen jaar. De zakenkrant laat als enige van de landelijke dagbladen voor het vierde achtereenvolgende kwartaal een stijging in de oplage zien. De oplagegroei is opvallend te noemen in een markt die gekenmerkt wordt door een neerwaartse trend. Sinds het derde kwartaal van 2004 zag Het Financieele Dagblad de oplage met in totaal 4.5% groeien. De cijfers zijn afkomstig van HOI, het Instituut voor Media Auditing, die deze vandaag bekendmaakte.

De totaal verspreide oplage van Het Financieele Dagblad is sinds het 2e kwartaal 2005 met 1% gestegen. De totaal betaalde oplage, bestaande uit abonnementen, proefabonnementen en losse verkoop, is in dezelfde periode met 1.3% gestegen.

Commercieel directeur Xylander Kroon is zeer verheugd over de positieve ontwikkeling in de oplagecijfers: Ons doel is om ondernemende mensen te blijven inspireren, zowel bestaande als nieuwe lezers. De groei van het afgelopen jaar lijkt te bevestigen dat we de goede weg zijn ingeslagen.

Einde bericht

Voor meer informatie (