Politie Groningen

Politie Leek zoekt getuigen overval

Leek, 03-01-2006 o De politie onderzoekt een overval op een 47-jarige inwoner van Marum Betrokkene deed op zondagavond 18 december 2005 aangifte dat hij omstreeks 18.30 uur die avond werd overvallen, nadat hij in zijn personenauto klem was gereden door twee andere personenauto's.

Het voorval vond plaats op de Midwolderweg bij Leek in de buurt van de rotonde ter hoogte van het sloopbedrijf van Jager Midwolde. Hij reed op dat moment in de richting van Leek. Nadat hij was klemgereden stapeten uit de andere auto's een aantal onbekende mannen, die de Marummer beroofden van een flinke som geld die hij bij zich in de auto had. Meteen daarna reden de overvallers weer weg.

Om vast te stellen wat er precies op de plaats van het incident is gebeurd wil de politie graag in contact komen met passanten of andere getuigen die omstreeks het tijdstip van 18.30 op die zondagavond of daarna iets hebben gezien of gehoord wat te maken zou kunnen hebben met deze overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leek, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).