BASF

De regionale verkoopkantoren van BASF Coatings die zich in Europa bezighouden met de verkoop van autoreparatielakken, werken voortaan onder één naam: BASF Coatings Services. De uniformering van de namen geeft tegelijkertijd uitdrukking aan een sterker Europees platform van de regionale verkoopkantoren.
In totaal acht West-Europese landen zal de directe verkooporganisatie veranderen van naam. Drie andere landen gaan eveneens verder onder de naam BASF Coatings Services. Het gaat daarbij om kantoren die in Polen, Slovenië en Slowakije actief zijn op het gebied van OEM-lakken van BASF Coatings voor de automobielindustrie.
Wij zijn ervan overtuigd dat een meer uniforme organisatie tot duidelijke voordelen voor onze klanten leidt. Door het sterkere netwerk van de Europese organisatie zal het nog eenvoudiger zijn producten en serviceaanbiedingen op Europese schaal te coördineren. Dit is met name belangrijk voor het groeiende aantal klanten van ons dat internationaal actief is.

Het verdergaan onder dezelfde naam en het Europese platform van BASF Coatings Services vormen een aanvulling op het hoge niveau van de regionale ondersteuning door de directe verkooporganisaties in de verschillende landen.
De adressen en telefoonnummers van de contactpersonen bij BASF Coatings Services B.V. blijven ongewijzigd.

De naamsverandering betreft kantoren van BASF Coatings in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Nederland, België, Zwitserland, Scandinavië, Polen, Slovenië en Slowakije. Voor elk kantoor geldt dat de naamsverandering ingaat overeenkomstig de plaatselijke omstandigheden. Het merendeel van de kantoren is al van naam veranderd. Naar verwachting zal het gehele veranderingsproces in januari 2006 afgerond zijn.

BASF Nederland B.V., 15 dec 2005

---

Voor nadere informatie:

BASF Nederland B.V.
Dessa Langevoort
tel: 026 - 3717 378 fax: 026 - 3717 203