BOVAG

Razendsnel occasions met BOVAG Garantie zoeken op vernieuwde website www.BOVAG-occasions.nl

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 03-01-2006

Het nieuwe jaar begint goed voor iedereen die een gebruikte personenauto, bestelauto, motorfiets, kampeerauto, caravan of vouwwagen met BOVAG Garantie zoekt. Sinds vandaag kan je die razendsnel vinden op de geheel vernieuwde website www.BOVAG-occasions.nl

Uniek aan de site is dat alle voertuigen worden aangeboden met BOVAG Garantie en een gecontroleerde kilometertellerstand door bij BOVAG aangesloten bedrijven. Dat geeft zekerheid.
Occasions zoeken op de site is makkelijker geworden. Niet alleen zijn de occasions nu veel sneller te vinden, ook het uiterlijk en de navigatie op de site zijn verbeterd. De site biedt ook veel extra informatie die van belang is bij het zoeken en kopen. Zo is er informatie over de Nationale Autopas, waarmee kan worden gecontroleerd of de kilometertellerstand klopt, de link naar de ANWB-BOVAG koerslijst voor de gemiddelde prijzen van occasions, tips om diefstal te voorkomen in samenwerking met de Stichting VAR en de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit, een link naar de site van de RDW waar de APK-datum op te vinden is en een link naar de belastingsite, waarmee de motorrijtuigenbelasting kan worden berekend.

In het afgelopen jaar werd BOVAG-occasions.nl 3 miljoen keer geraadpleegd.

Sinds 1 januari 2006 werkt BOVAG-occasions.nl samen met AutoTrack.nl als commerciële en technische partner.