Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

03 januari 2006

Zutphen - Diefstal rollen landbouwplastic

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Hermesweg werd in het afgelopen weekend (30-12/02-01) een partij van 37 rollen landbouwplastic ontvreemd. Het slot van een toegangshek werd geforceerd waarna men vermoedelijk met een vrachtwagen de rollen plastic heeft vervoerd. Op de rollen staat MegaplastPower (dit is een maataanduiding).

Zutphen - Overlast van dronken man

De politie heeft op dinsdag (03-01) rond 02.20 uur een 43-jarige man uit Deventer aangehouden op de Beukerstraat. De man zat in een portiek en was onder invloed van alcohol. De politie controleerde hem en deelde hem mee dat hij een bon kreeg voor openbare dronkenschap. Toen ze zijn gegevens checkten vertoonde de man een zondanig agressief gedrag dat ze hem moesten boeien. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij, na het nodige verzet, werd ingesloten. De politie maakte proces-verbaal op.

Eefde - 7 bestuurders te snel De politie heeft bij een snelheidscontrole op maandagmiddag (02-01) op de Kapperalle aan 7 bestuurders een boete moeten uitreiken. De hoogste gemeten snelheid bedroeg (na correctie) 54 km per uur op een traject waar 30 km per uur is toegestaan.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Politievoorlichting 055 - 548 60 52

---- --