Ingezonden persbericht


Persbericht

Simac Datacollect bv kiest Influx PR voor PR-/Persondersteuning

Apeldoorn / Ede, 3 januari 2006 - Simac Datacollect, de in Ede gevestigde specialist op het gebied van documenten en documentstromen, heeft voor de coördinatie en uitvoering van haar PR-activiteiten gekozen voor Influx PR. Simac Datacollect wil haar positionering binnen de marktsegmenten waar zij actief is in samenwerking met het PR-bureau duidelijker profileren en communiceren.

"Als specialist op het gebied van het automatiseren van documentstromen", stelt Peter Bouwmans, directeur van Simac Datacollect. "richten wij ons op het verzamelen/vergaren van informatie, het verwerken van de informatie en het koppelen van de informatie aan de gewenste applicatie. Ons dienstenaanbod varieert van relatief eenvoudige standaard-oplossingen tot en met complexe maatwerkoplossingen. Dat willen wij duidelijk communiceren."

"Wij zijn blij dat Simac Datacollect kiest voor samenwerking met Influx PR. Onze jarenlange ervaring, met name binnen hun vakgebied", stelt Jakob Brons, directeur van Influx PR, "kunnen wij direct voor hen inzetten."

Begonnen als leverancier van optische markeringslezers (OMR) is Simac Datacollect doorgegroeid naar een bedrijf dat complete oplossingen biedt voor de automatisering van documentenstromen en klantcontacten. Dat varieert van een relatief eenvoudige oplossing voor het inlezen van een enquête tot en met het scannen van een factuur, deze archiveren, middels workflow door de organisatie sturen om te accorderen en vervolgens de gegevens wegschrijven naar een ERP-pakket. Voor klantcontact-oplossingen staan Interactive Voice Response Systemen en Contact Center Servers ter beschikking voor het afhandelen en routeren van telefoon-, email- en chat-contacten. Simac Datacollect is gevestigd aan de Ampèrestraat 36, 6716 BN Ede. Telefoon: 0318-649699. Website: www.datacollect.nl.

Influx PR - Deventerstraat 81 - 7322 JL Apeldoorn. Tel: 055 - 3663034.

Website: www.influx-pr.com.

Over Simac Datacollect

Simac Datacollect, onderdeel van Simac Techniek NV, is gespecialiseerd in het automatiseren van documenten en documentstromen (documenten in de breedste zin van het woord). Aan de ene kant betreft dat de traditionele insteek: door middel van scannen het papieren document omzetten naar digitale informatie. Aan de andere kant zijn we in staat om bestaande papieren formulieren en documenten beschikbaar te maken via een web browser en/of portal zodat er geen papier meer aan te pas komt. Het dienstenaanbod varieert van relatief eenvoudige standaardoplossingen tot en met complexe maatwerkoplossingen.

Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. De kernactiviteiten zijn systeemintegratie, dienstverlening en ontwikkeling met betrekking tot ICT-infrastructuren, ICT-applicaties en industriële elektronica & automatisering. Het aantal medewerkers binnen de kernactiviteiten bedraagt ruim 700.

Over Influx PR

Als PR- en persadviesbureau ondersteunt Influx PR organisaties bij het maximaliseren van hun business-to-business communicatie, waarbij PR en persrelaties ondersteunend zijn aan het verkoop- en marketingbeleid. Influx PR heeft uitgebreide expertise opgebouwd binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailbeveiliging. Kenmerkend voor het bureau zijn de pragmatische werkwijze, intensieve klantencontacten en langdurige relaties. Internet: www.influx-pr.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com. (Ref.: PB0106)